Algemene ledenvergadering

Beste lid van de Blaanke Boeskeulkes,

Graag willen wij jou uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering aanstaande zaterdag 21 oktober om terug te kijken op het afgelopen seizoen van Vorst Teun & Sik Mart en om vooruit te kijken naar het volgende jaar. Afgelopen jaar hebben we een prachtig carnavalsjaar gehad met een fantastisch hoogheidskoppel waarmee we vele mooie feesten hebben mogen vieren!

De voorbereidingen voor het komende carnavalsseizoen en voor het jubileumjaar zijn al in volle gang! Graag willen we weten hoe jullie het afgelopen seizoen hebben beleefd, maar ook niet geheel onbelangrijk: wat moet er gebeuren in de toekomst? We willen jullie dan ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze ledenvergadering! Het belooft een gezellige avond te worden!

Wanneer? Zaterdag 21 oktober om 20:30

Waar? Café De Bisschop