Meelopen 2018

Hallo carnavalsvierders van de Boeskoolstad!

De zomer is voorbij en bij ons begint het carnavalsbloed alweer te stromen. Achter de schermen bij de Blaanke Boeskeulkes zijn wel al druk bezig met alle voorbereidingen. Het hoogtepunt van het carnavalsweekend is de Grote Twentse Carnavalsoptocht op 11 februari en één ding kan daarbij natuurlijk niet ontbreken, jullie!
Zoals elk jaar hebben wij weer een enthousiaste en feestvierende loopgroep nodig om te knallen tijdens de optocht.
Ben jij een feestbeest en heb je zin in een dag vol gezelligheid en gekkigheid? Zoek al je vrienden bij elkaar en schrijf je in om mee te lopen met de loopgroep van de Blaanke Boeskeulkes. Lid of geen-lid maakt niet uit, iedereen is welkom! Inschrijven kan tijdens de inschrijfavond op 9 en 11 oktober van 18:30 tot 21:30 uur bij grand café Markant. Inschrijven kan op vertoon van je ID kaart, ben je nog geen 18? Geen probleem je mag gewoon meelopen. De kosten voor het pak, die €20,- zullen bedragen, moeten bij de inschrijving betaald worden. Digitaal aanmelden is dit jaar niet mogelijk dus pak je kans en wees er snel bij want vol=vol.